Producer indhold, din målgruppe kan mærke

Brian Mørk show
Ramsømagle Forsamlingshus

Brian Mørk Show
Ramsømagle Forsamlingshus

Vi arbejder på 3 niveauer

1

Det strategiske niveau: Hvor skal du hen med din forretning?
Her får vi for eksempel styr på din forretningsstrategi og -plan og bygger en kommunikationsstrategi ovenpå.

2

Det taktiske niveau: Hvordan kommer du derhen?
Her udarbejder vi en plan og måske et årshjul, der understøtter dine forretningsmål.

3

Det operationelle niveau: Hvad og hvor skal du kommunikere?
Her producerer vi dine pressetekster, din hjemmeside, indholdet til sociale medier eller videoer.

Vi løfter dig, hvor du er

Måske har du først og fremmest brug for at blive skarp på din forretningsstrategi? Fx hvad det er, der driver dig som virksomhed, og hvor du gerne vil hen? 

Det kan også være, at du ønsker at få integreret dit arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling i dit strategiske fundament? 

Eller måske skal du blot have opdateret din kommunikationsstrategi for herefter at få hjælp til at udarbejde en plan, der sikrer produktion af kommunikation i en travl hverdag.

Forløb

Vi tilbyder intensive forløb med workshop hos jer. Her får vi sammen med dig og dine nøglemedarbejdere styr på strategien.

Vi kan også tilrettelægge en proces, hvor der er tid til at arbejde med strategien imellem workshoppene, så du sikrer, at arbejdet integreres i virksomheden. 

Vi planlægger processen sammen med dig, så vi sikrer, at den giver dig og din virksomhed mest mulig værdi. 

”Jeg startede som selvstændig erhvervsdrivende og iværksætter i 2018, og der gik ikke lang tid før det gik op for mig, at jeg havde brug for hjælp til at få mine ideer “ud over rampen”. Heldigvis stødte jeg på Rikke Thorbjørn på LinkedIn. Rikke har i den grad været en kapacitet, som jeg har trukket på – og stadig trækker på – i forhold til at få styr på mit strategiarbejde. For uden en klar strategi, ingen udvikling i butikken. Ud over at hjælpe mig med at blive skarpere på min virksomheds formål, værdi mv., så har R Story også stået for at lave vores ny hjemmeside, skrevet artikler m.m..

Rikke er skarp og ærlig i sin kommunikation – og så arbejder hun hurtigt. Det er et ret godt match, når man, som jeg, er utålmodig”.

Karina Fried

Stifter af mind consult