Bag R Story står Rikke Thorbjørn. Jeg sætter holdet, der løfter din opgave, uanset om vi skal hjælpe dig med at blive skarp på din forretning og strategi eller producere kommunikation, der rykker din virksomhed. 

Min erfaring med rådgivning og produktion af kommunikation kommer både fra bureau og som kommunikationsrådgiver i private virksomheder. Jeg har også arbejdet som journalist i tv-branchen, hvor jeg producerede både tv og video for virksomheder. 

Stor erfaring med grøn kommunikation 

Min interesse for og viden om bæredygtighed og grøn omstilling voksede naturligt ud af det ansvar, jeg i 2016 fik for kommunikationen om rent drikkevand, grøn fjernvarme og større genanvendelse af vores affald som kommunikationsfaglig rådgiver i et større forsyningsselskab.  

Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at kommunikere om de bevidste valg, du tager, så fx dine kunder forstår, hvorfor du gør, som du gør. Hvor vigtigt det er at være transparent i din kommunikation, også selv om du som virksomhed ikke er kommet så langt, som du kunne ønske dig. Jeg ved også, hvad du som virksomhed må kommunikere – hvor du skal have data for at underbygge og en plan for dit arbejde, og hvordan du gerne må kommunikere uden at have data så du som virksomhed overholder lovgivningen og både undgår greenhushing og greenwashing. 

Vi er et fast team, der løfter dig 

Jeg har et fast team af samarbejdspartnere, som jeg tager med på projekterne afhængig af, om du har brug for fx hjælp til at formulere din strategi, få lavet en ny hjemmeside eller køre en Google Ads kampagne.

R Story er en del af konsulentsamarbejdet AddBusiness 

Her hjælper vi virksomheder med at gøre grøn omstilling til en god forretning. Vi fungerer sammen som katalysatorer for en bæredygtig omstilling i primært små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt i procesoptimering, digitalisering og kommunikation. 

Når vi hjælper dig, er jeg din garant for kvaliteten og din kontaktperson i hele processen.