Bag R Story står Rikke Thorbjørn. Jeg sætter holdet, der løfter din opgave, uanset om vi skal hjælpe dig med at blive skarp på din forretning og strategi eller producere kommunikation, der rykker din virksomhed. 

Mit faste team af samarbejdspartnere består blandt andet af Tina Lindhardt og Lene Memborg. Tina og jeg kører strategiforløb for både iværksættere, mellemstore og større virksomheder, imens Lene Memborg er med på fx webprojekter.

R Story er en del af konsulentsamarbejdet AddBusiness, der har som formål at gøre bæredygtighed til en god forretning. Thomas Riisager og Jørgen Ahm Petersen fungerer som katalysatore for en bæredygtig omstilling i primært SMV-virksomheder, imens R Story i samarbejdet er ansvarlig for at kommunikere de bæredygtige tiltag og opnåede resultater. 

Min erfaring med rådgivning og produktion af kommunikation kommer både fra bureau og som kommunikationsrådgiver i private virksomheder. Jeg har også arbejdet som journalist i tv-branchen, hvor jeg producerede både tv og video for virksomheder.

Jeg er garant for kvaliteten og din kontaktperson i hele processen.