shus

Brian Mørk Show
Ramsømagle Forsamlingshus

Vi arbejder på 3 niveauer

1

Det strategiske niveau: Hvor skal du hen med din forretning?
Her får vi styr på din forretningsplan og din kommunikationsstrategi.

2

Det taktiske niveau: Hvordan kommer du derhen?
Her udarbejder vi en plan og måske et årshjul.

3

Det operationelle niveau: Hvad og hvor skal du kommunikere?
Her producerer vi dine pressetekster, din hjemmeside, indholdet til sociale medier eller videoer.

Vi løfter dig, hvor du er

Måske har du først og fremmest brug for at blive skarp på dit strategiske fundament? 

Det kan også være, du blot har brug for hurtigt at få støvet din kommunikationsstrategi af for herefter at få hjælp til at udarbejde en plan, der sikrer produktion af kommunikation i en travl hverdag.

Forløb

Vi tilbyder intensive forløb med workshop hos jer. Her får vi sammen med dig og dine nøglemedarbejdere styr på strategien.

Vi kan som en del af forløbet også træne jer i selv at skrive presseteksten, vedkommende posts til sociale medier eller undervise jer i at optage video med mobilen.

”Jeg startede som selvstændig erhvervsdrivende og iværksætter i 2018, og der gik ikke lang tid før det gik op for mig, at jeg havde brug for hjælp til at få mine ideer “ud over rampen”. Heldigvis stødte jeg på Rikke Thorbjørn på LinkedIn. Rikke har i den grad været en kapacitet, som jeg har trukket på – og stadig trækker på – i forhold til at få styr på mit strategiarbejde. For uden en klar strategi, ingen udvikling i butikken. Ud over at hjælpe mig med at blive skarpere på min virksomheds formål, værdi mv., så har R Story også stået for at lave vores ny hjemmeside, skrevet artikler m.m..

Rikke er skarp og ærlig i sin kommunikation – og så arbejder hun hurtigt. Det er et ret godt match, når man, som jeg, er utålmodig”.

Karina Fried

Stifter af mind consult