Video

Der er mange fordele ved at bruge video i din markedsføring. Levende billeder sælger bedre end ord, og så passer video også til din målgruppes forventning på fx sociale medier. Vi tager ansvaret for din video fra ide til færdigt produkt. 

Sælg mere med levende billeder 

Vores hjerner tager beslutninger med følelserne. Derfor virker det bedre at bruge levende billeder, når du ønsker at sælge dine produkter. Levende billeder taler nemlig direkte til følelserne. Derfor kan du hurtigere med video opnå den handling, som du ønsker. 

Vi har erfaring med video til både sociale medier, til præsentationer, hjemmesider og til mobilen. Vi har også produceret indhold til tv, både dokumentar og underholdningsformater. 

Vi producerer både de hurtige, autentiske videoer til Facebook og præsentationen af dit produkt eller din virksomhed, der skal stå knivskarpt. Vi producerer infovideoer, portrætpræsentationer, how-to, casehistorier, salgspræsentationer og også de mere underholdende videoer, der kan give din målgruppe en god oplevelse. Får du dine kunder til at smile, så er de allerede tættere på at købe dit produkt. 

Giv os ansvaret fra ide til færdig video 

Vi styrer processen igennem kreativ udvikling, godkendelse, planlægning, optagelser og produktionen og sikrer, at du får din video til aftalt deadline. 

Vi starter med at afklare, hvad dit behov er. Ud fra det, kan vi sammen bestemme, hvilken type video, der vil hjælpe dig bedst. 

Når videoen er færdig afleverer vi flere versioner, så den både passer til formatet på din hjemmeside og fx i din Instagram story. 

Få et uforpligtigende tilbud nu

Ring og fortæl om dit behov så får du et uforpligtigende tilbud fra os. 

Lær at lave video med din mobil? Vi underviser dig, så du hurtigt selv kan fortælle de gode historier om din virksomhed.